Skip to main content

Bevers

5 tot 8 jaar
Bevers

Opkomst: zaterdag 13.00 – 15.00 uur

Bevers bij de Maggy Lekeux
De Bevers (5-8 jaar) spelen iedere zaterdagmiddag in het fantasiedorp Hotsjitonia. Samen met de leiding Noa, Bas Bos, Stanley Stekker beleven zij allerlei avonturen. De beverspeltak bestaat uit jongens en meisjes.

Opkomsten
De kinderen leren bij de Bevers al spelend erg veel, maar het belangrijkste is dat de bevers samen allerlei activiteiten en spelletjes doen en een fantastische vrijetijdsbesteding hebben. Met kleine of grote spelletjes maar ook door verhaaltjes voor lezen doen de bevers allemaal leuke dingen. Speuren in het bos, broodjes bakken op het vuur, hutten bouwen, picknicken op de hei en sportieve spelletjes zijn regelmatig terugkerende activiteiten waar de kinderen hun fantasie, creativiteit en energie in kwijt kunnen.

Het uniform
Het uniform van de bevers bestaat uit een rode blouse met daarop de Bever insignes. Ook dragen zij de bruine Maggy Lekeux das, en soms de Maggy Lekeux Polo.

Een keer komen kijken?
Een keer komen kijken is altijd mogelijk. De Beveropkomst is op en rond ons clubhuis, van 13.00 uur tot 15.00 uur. De eerste vier aansluitende opkomsten zijn altijd vrijblijvend en kosteloos. Als uw kind het na deze paar opkomsten erg leuk vindt, dan kan hij of zij zich opgeven voor de bever speltak. Voor meer informatie kunt u altijd op zaterdag terecht op het clubhuis, of even mailen naar: beverleiding@maggylekeux.nl

E-mail:
beverleiding@maggylekeux.nl