Skip to main content
  • Welkom bij Maggy Lekeux Scouting!

Verhuur clubhuis ’t Nest

Ons clubhuis ’t Nest is ideaal voor een zomerkamp. We verhuren ’t Nest om te overnachten uitsluitend aan scoutinggroepen.

Het recent gebouwde clubhuis (2022) ligt aan de rand van het karakteristieke dorp Laren, de Laarder Engh en op loopafstand van de hei. Tevens ligt het in een bosrijk gebied. Ook zijn supermarkten Albert Heijn en Jumbo zeer nabij. Het natuurgebied loopt helemaal door tot Hilversum. Vlakbij het clubhuis zijn er meerdere plekken om grote spellen te organiseren als levend stratego, vlaggenroof ed., is het een zeer geschikte omgeving voor hikes en is Speelbos ’t Laer nabij.

Het clubhuis
’t Nest bestaat in totaal uit 4 lokalen, een ruime keuken en 2 toiletruimtes die wij verhuren. Het robuuste gebouw heeft 2 verdiepingen. Wij raden aan voor jeugdleden het kamp beneden te organiseren en de ruimtes boven met name voor de staf/leiding te gebruiken.

Begane grond
Het beverlokaal is een op zichzelf staand lokaal en het welpen en scoutslokaal kunnen gebruikt worden als 2 losse ruimtes gescheiden worden door een tussenwand, of als geheel. Er is een ruime keuken en er zijn 2 toiletten en een losse invalidetoilet en douche ruimte. Al deze ruimtes zijn gelegen op de benedenverdieping. Het welpen- en scoutslokaal is ook als één grote ruimte te gebruiken waardoor er een enorm lokaal ontstaat waar geslapen, gespeeld of juist gegeten kan worden.

Bovenverdieping
Ook is er een bovenverdieping. Op deze verdieping is opnieuw een toiletruimte met 2 douches en toiletten gesitueerd. Het explorerlokaal is daar ook gelegen en is te gebruiken als staflokaal of als slaapplaats. Er is in dit lokaal een digitaal schoolbord dat gebruikt kan worden door een laptop in te pluggen om eventueel film te kijken, foto’s af te spelen et cetera.

Kosten
De verhuurkosten (2024) van ’t Nest per week bedraagt, voor Scoutinggroepen met een minimum van 25 personen: €6,50 p.p.p.n. incl. gas, water en elektriciteit. Per week geldt €100,- afvalstoffenheffing. De waarborgsom is € 200,- en dient tevens vooraf betaald te worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om pionierhout te huren (2, 3, 4 en 6 meter) voor € 25,- per periode. 

Voor vragen en informatie over het huren van ‘t Nest kun je contact opnemen met:
Joost Gijzel
T 06 41015707
E verhuur@maggylekeux.nl